Založ si blog

Súdruhovia, nemáme dôvod sa hanbiť za pravdu

Súdruhovia, nemáme žiaden dôvod sa hanbiť za pravdu, ktorú šírime svetom letom aj na pravde, sme, hospodárskych novinách a topkách. Áno, je pravdou, že všetky tieto noviny sú v rukách veľkoburžoázie, ktorá vykorisťuje pracujúcu inteligenciu – aj novinárov, nič to však nemení na veci, že iba šírením pravdy môžme vstúpiť do svedomia kapitalistom, aby si konečne uvedomili, že peniaze a bohatstvo nie sú v živote všetko.

 

Ľudský cit, vzťahy, dobrota a pokora nie sú len hodnotami členov KDH, Jehovistov a iných členov kresťanských zoskupení, ktorí sa utiekajú k Ježišovi Kristovi, ale sú aj hodnotami nás, ktorí sme prežili 40 rokov pokojného života v bývalom Československu, ktoré riadili a viedli naši ľudia.

Mnohí z nás si spomenieme, že až tak zle sa nám nežilo ako sa nám teraz bulvárna tlač snaží nahovoriť. Ohlupovať takýmito protisocialistickými rečami môžu dnešnú mládež, nie však nás päťdesiatnikov a starších. Za naších mladých čias sme všetci mali prácu a dnes?

 

Čo robí dnešná mládež?

Kto je zodpovedný, že mladí tak daromne trávia svoj čas a nepodieľajú sa na rozvoji republiky tak, ako sme to robili my?

 

Iba uvedomelou prácou, šírením naších myšlienok a hesla socializmu „Proletári všetkých krajín, spojme sa“, môžme dosiahnuť, že niektorí kapitalisti sa stanú uvedomelými kapitalistami, rovnako ako sa to stalo Engelsovi, ktorý síce bol synom zámožného továrnika, ale prebudilo sa v ňom svedomie, pochopil, že je nesprávne ako jeho otec vykorisťuje robotníkov a spolu s Marxom sa vydali na cestu budovania lepších zajtrajškov.

Nevzdávajme sa robotníci, len sa spojiť musíme. Spojme sa!!!

 

S pozdravom všetkým robotníkom a pracujúcej inteligenci novinárom práci česť ostáva

 

Sudruh Kapusta Kapustovič – nový bloger na pravde.

 

PS: Ďakujem všetkým za pochvalu za môj prvý blog, ktorý síce bol presunutý vraj pre násilný charakter mimo výber (nemyslím si to), ale čitateľov aj na fejsbuku si našiel požehnane.

http://sudruhkapusta.blog.pravda.sk/2013/07/22/strielat-alebo-vesat-politikov-a-bankarov/

Ešte raz ďakujem, vážim si to. 

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13.08.2013

Súdružky a súdruhovia, všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva. [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83744x
Priemerná čítanosť článkov: 3988x

Autor blogu

Kategórie