Založ si blog

Súdruhovia, podporovaním Mesiáša Fica sa nedočkáme lacnejšieho chleba

Súdruhovia, nedajme sa zmiesť propagandou premiéra vlády Slovenskej republiky JUDR. RÓBERTA Fica.

Dr. Fico sa objavil na poli s bývalým súdruhom z plastiky Nitra, ministrom Jahnátkom, nominantom pána Širokého vo vláde Slovenskej republiky, kde kontrolovali klasy pšenice.

 fico-r122-st.ir3-_t300

Táto propagačná fotka vykazuje znaky propagačných fotiek Fedora Flašíka, keď robil kampaň Mečiarovmu HZDS, keď sprostých Slovákov presviedčal, že si budú žiť ako švajčiarskí dôchodcovia.

 

Ako už dnes nie niektorí sprostí Slováci vieme, bol to všetko len klasický odrb Fedora Flašíka, ktorý qoli imagu a eurám je ochotný priznať nielen fotomontaž slovensko-švajčiarsku, ale aj rakovinu.

 

Fotka premíéra vlády SR na poli ukazuje, že úroda je dobrá. Napriek čudnému počasiu, slovenská zem zarodila. Lány pšenice, jačmeňa a ovsa predpokladajú, že chleba by malo byť aj v roku 2013 dostatok. Avšak chyba lávky. Vo fungujúcom kapitalizme, by pri previse ponuky chleba mali ceny chleba klesať. U nás sa však nič take nedeje.

 

Lány plné klasov, sýky plné obilia, supermarkety plné pecňov chleba a ceny chleba napriek tomu stúpajú.

 

Kde robíme chybu? Prečo platime toľko veľa EUR za skývu chleba, kde aj hrdé Čenkovej deti, ak by dneska ešte žili, by odmietli v kempinskom hoteli jesť zbytky od stolov od pánov z J%T?

 

Súdruhovia, niekde robíme chybu. Premiér Fico chyby nerobí a preto žne klasy našej poctivej komunisticke propagandy. Musíme niečo s tým začať robiť, lebo táto faloš sa raz musí skončiť.

 

Súhlasíme?…..Čakaním na Mesiáša- Dr. Fica sa nedočkáme lacnejšieho chleba. Musíme sa spojiť a vyrvať tým kapitalistom s manipulátorom Flašíkom na čele klasy, ktoré žnú a tvária sa, že pomáhajú slovenskému národu.

 

S pozdravom práci česť Vás zdraví Kapusta Kapustabič !  

 

 

 

 

 

 

 

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13.08.2013

Súdružky a súdruhovia, všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva. [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83749x
Priemerná čítanosť článkov: 3988x

Autor blogu

Kategórie