Založ si blog

Súdružský pozdrav Vladimírovi I. Leninovi, ne však Mečiarovi

V dnešný deň si pripomíname všetkých s menom Vladimír. Toto významné krstné meno bolo menom niekoľkých významných osobností.

 

Všetci súdruhovia vieme, že najvýznamnejším VladímÍrom bol čiastočný žid /to píše dole SME/ Vladimír Ilíč Lenin – vodca svetového proletariatu, ktorého sa báli aj vtedajší a stále boja aj terajší naši nepriatelia – kapitalisti, ktorí nás robotníkov stale vykorisťujú, vyciciavajú nás do špiku kosti a užívajú si blahobyt z mozoľov našej práce tiež v automobilkách v Žiline a Trnave.

Vladimír Ilíč Lenin

 

dokázal zburcovať masy robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie tak, že porazili kapitalistov a zvrhli nenávidený cársky režim. Vladimír sa dôsledne vysporiadal cez svojich súdruhov aj s cárskou rodinou, ktorá po stáročia utláčala veĺký ruský národ – našich najbližších a najväčších bratov Slovanov.

 

 

Preto si dnes s úctou a pietnou spomienkou spomíname na Vladimíra I. Lenina a keby ešte žil, poslali by sme mu červéne ruže do paláca. Keďže Vladimír už nežije, okrem spomínania mu dame cez našich súdruhov v Rusku poslať do mauzólea na Červenom námestí červené ruže, ako znak, že na Vladimíra nikdy nezabudneme.

 

 

 

Takéto oslavné a pekné spomienky ako na Vladimíra Ilíča Lenina však v žiadnom prípade nemáme na stale žijúceho iného Vladimíra a tým je niekoľkonásobný premier SR a udeľovač amnestií Vladimír Mečiar,

 ktorý v kľude a blahobyte sedí pred vilou Elektra, hoci by mal sedieť a prechádzať sa napríklad TU:

 

Tento Vladimír, ktorý pripustil rozpredaj nami robotníkmi vybudovaného majetku počas socializmu v Československu do rúk odporných kapitalistov nebude nikdy v naších súdružských srdciach a hlavách zapamätaný v dobrom. Práve naopak, na tohto Vladimíra si vždy pri oslavách menín Vladimíra spomenieme a z toho vzniknutý blen a horkosť v ústach by sme najradšej vyriešili si odpľuvnutím na príslušnom 

 

 

Žiaľ, takýto stav ešte nenastal a preto prajeme len a len dobré všetkým súdruhom Vladimírom a len a len zlé všetkým odporným vykorisťovateľom Vladimírom a iným zlodejom Vladimírom s krvavými paprčami.

 

Kapusta Kapustabič!

 

Na záver by som rád uviedol, že nemám nič spoločné s iným Kapustom, s ktorým ma niektorí diskutujúci na pravde spájajú. Na webe som si následne pozrel príslušného Kapustu, s ktorým som spájaný a čestne prehlasujem, že to nie som ja Kapusta, ako on Kapusta Mordechaj, lebo u mňa súdruha Kapustu nie je ani deciliter židovskej krvi v mojích žilách. A som odlišný aj v iných veciach a ľuďoch.

 

 

 

Lenin nevedel, že jeho starý otec z matkinej strany bol chudobný ukrajinský žid, ktorého otec konvertoval na kresťanstvo, aby sa dostal z geta, do ktorého židov nahnal cársky režim.

 

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5909109/lenin-mal-zidovske-korene-dokazuje-to-list.html#ixzz2Zwbq6kMq

 

 

 

 

 

 

 

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13.08.2013

Súdružky a súdruhovia, všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva. [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83802x
Priemerná čítanosť článkov: 3991x

Autor blogu

Kategórie