Založ si blog

Boha súdruhovia, člen Gorila väčšina, šméjd bude vyprávat o krajine šméjdov

Boha súdruhovia, člen Gorilej rodiny nám bude vyprávat, že žijeme v krajine šméjdov. – http://pcolinsky.blog.pravda.sk/2013/07/25/zijeme-v-krajine-smejdov/

 

Po prečítaní Pčolinského blogu, že žijeme v krajine šméjdov som si pomyslel, že to čo niektorí ľudia si v tomto štáte dovoľujú, je naozaj brutál súdruhovia., súdružky a pracujúca inteligencia.

Psychologicky terror vymývania mozgov sa približuje teroru našich súdruhov v 50tých rokoch minulého storočia. Ale naši súdruhovia to robili pre dobrú vec.

 

Demagógia najhrubšieho zrna a ohlupovanie mozgov. Vymýšľanie si príbehov, ktoré sa na 99,9 % percent nestali len preto, aby člen Gorilej rodiny, šméjd zaujal publikum je naozaj brutal.

Ak  by to, čo Pčolinský napísal vo svojom blogu – “Keďže sa vo mne opäť prebudila samaritánska povaha, odparkoval som za križovatkou a vystúpil. V najbližšom bistre som jej kúpil obed a dal jej 10 eur. Neviem jej inak pomôcť.”

 

bola naozaj Pravda /tomu, že je to Pravda dávam 0,1 %/, tak je to brutal takisto, lebo človek s ambíciou riadiť štát, ktorý rieši problem takto:  “V najbližšom bistre som jej kúpil obed a dal jej 10 eur. Neviem jej inak pomôcť.”

 

je nie samaritán, ale absolútne nekompetentný zúfalec a skrachovanec a preto začínam súdruhovia veriť tomuto blogu:

 

http://lipsic.blogspot.sk/2012/12/rok-2012-gorila-daniel-lipsic.html

 

images-5

 

Súdruhovia, súdružky, robotníci a roľnici, spamätajme sa a nečakajme na žiadneho mesiáša, nespoliahajme sa na zúfalcov a skrachovancov, ktori sa vyhlasujú za samaritánov, ale vezmime lopaty, čakany, vidly, cepy a iné naše robotnícke nástroje a vybijme tie gorily, šméjdov, podvodníkov, ktorí urobil z nášho Slovenska krajinu “šméjdov” a ty Pčolinský si jeden z tých šméjdov, ktorý stav v tejto krajine spôsobili.

 

Hanba Ti „kresťan“ Pčolinský, že si mal tú trúfalosť napísať ten svoj podvodný blog: Pčolinského vymyslený príbeh

Ale asi je to normálne, u člena Gorilej väčšiny.

 

Boha súdruhovia, berme cepy, vidly, lopaty  a na nííííích /na Gorily a šméjdov/ vyzývam Vás ja, Kapusta Kapustabič!

 

 

 

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13.08.2013

Súdružky a súdruhovia, všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva. [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83759x
Priemerná čítanosť článkov: 3989x

Autor blogu

Kategórie