Založ si blog

Súdruh, Lipšic ťa zaujíma a čo ostatné Gorily?

Súdruhovia a súdružky, v období letných uhorkových prázdnin, extrémnych výkyvov počasia a žatevných prác, kde pomáha zbierať úrodu aj premier Fico, prebieha štvavá kampaň na bývalého čelného člena KDH, teraz predsedu Novada pána Dr. Lipšica.

 

Dr. Lipšic je evidovaný a je významný objekt záujmu vzhľadom na okolnosti spisu Gorila a veci s tým súvisiace.

Tento človek sa nie raz postavil na odpor napríklad p. Harabínovi a takisto sa postavil aj na odpor proti Gorilým protesom, keď na demonštrantov v rámci demokracie dal poslať ako minister vnútra vodné delá, kedže im bolo horúco a trebalo ich trochu schladiť. 

 

Ako veľmi by som dnes v tomto úmornom pekle privítal postriekanie z vodného dela—

 

Tieto Lipšicove vodné delá symbolicky ukázali, kto bol na Slovensku pánom, tak ako naši súdruhovia ukázali, kto bol pánom, keď poslali počas sviečkovej demonštrácie na Hviezdoslavovom námestí vodné delá na Čarnogúrskeho, Mikloška a spol..

 

Ale nie to tom som chcel súdružky. Lipšic je predmetom štvavej diskreditačnej kampane len preto, že pričuchol ku Gorile, vyberá si spolupracovníkov z Gorily a hlavne, percentá Novada dosahujú už 40 %, čo vyvoláva starch na pravej strane politického spektra.

 

Len a len preto a preto, že percentá ostatných pravičiarov sú blízko nule, nie sú dikreditovaní aj iní pravičiari, ktorí výrazne participovali na Gorile v období, keď rozkrádali Slovensko.

 

Ale súdruhovia a súdružky, nám robotníkom, roľníkom a pracujúcej inteligencie by nemalo ísť len o jedného kapitalistu, ktorý pričuchol ku Gorile. Nám by malo ísť o všetkých kapitalistov, ktorí pričuchli ku Gorile a ožobráčili nás, ktorí sme 40 rokov budovali hodnoty našej krajiny.

Preto musíme podniknúť frontálny útok na všetkých gorilých kapitalistov a vysporiadať sa s nimi ako sa vysporiadali naši súdruhovia v Sovietskom zväze po roku 1917.

 

Tvrdo, nekompromisne a bez milosti.

 

 Váš Kapusta Kapustabič:

 

 

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13.08.2013

Súdružky a súdruhovia, všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva. [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83605x
Priemerná čítanosť článkov: 3981x

Autor blogu

Kategórie