Súdruh, Lipšic ťa zaujíma a čo ostatné Gorily?

30. júla 2013, sudruhkapusta, Nezaradené

Súdruhovia a súdružky, v období letných uhorkových prázdnin, extrémnych výkyvov počasia a žatevných prác, kde pomáha zbierať úrodu aj premier Fico, prebieha štvavá kampaň na bývalého čelného člena KDH, teraz predsedu Novada pána Dr. Lipšica.

 

Dr. Lipšic je evidovaný a je významný objekt záujmu vzhľadom na okolnosti spisu Gorila a veci s tým súvisiace.

Tento človek sa nie raz postavil na odpor napríklad p. Harabínovi a takisto sa postavil aj na odpor proti Gorilým protesom, keď na demonštrantov v rámci demokracie dal poslať ako minister vnútra vodné delá, kedže im bolo horúco a trebalo ich trochu schladiť. 

 

Ako veľmi by som dnes v tomto úmornom pekle privítal postriekanie z vodného dela—

 

Tieto Lipšicove vodné delá symbolicky ukázali, kto bol na Slovensku pánom, tak ako naši súdruhovia ukázali, kto bol pánom, keď poslali počas sviečkovej demonštrácie na Hviezdoslavovom námestí vodné delá na Čarnogúrskeho, Mikloška a spol..

 

Ale nie to tom som chcel súdružky. Lipšic je predmetom štvavej diskreditačnej kampane len preto, že pričuchol ku Gorile, vyberá si spolupracovníkov z Gorily a hlavne, percentá Novada dosahujú už 40 %, čo vyvoláva starch na pravej strane politického spektra.

 

Len a len preto a preto, že percentá ostatných pravičiarov sú blízko nule, nie sú dikreditovaní aj iní pravičiari, ktorí výrazne participovali na Gorile v období, keď rozkrádali Slovensko.

 

Ale súdruhovia a súdružky, nám robotníkom, roľníkom a pracujúcej inteligencie by nemalo ísť len o jedného kapitalistu, ktorý pričuchol ku Gorile. Nám by malo ísť o všetkých kapitalistov, ktorí pričuchli ku Gorile a ožobráčili nás, ktorí sme 40 rokov budovali hodnoty našej krajiny.

Preto musíme podniknúť frontálny útok na všetkých gorilých kapitalistov a vysporiadať sa s nimi ako sa vysporiadali naši súdruhovia v Sovietskom zväze po roku 1917.

 

Tvrdo, nekompromisne a bez milosti.

 

 Váš Kapusta Kapustabič: