Súdruhovia, Fico, féjsbuk nás nespasia, Ježiš nás nespasí, kto nás spasí?

1. augusta 2013, sudruhkapusta, Nezaradené

Súdruhovia a súdružky,

 

Sila mediálnaje komunikácie, sociálnych sietí  a féjskuku v dnešnom pretechnizovanom svete, kde kapitalisti a bankári sofistikovane vykorisťujú nás robotníkov, roľníkov a pracujúcu inteligenciu je neskutočná.

 

Nemôžeme sa však spoliehať iba na féjsbuk a počet lajkov, či podporovateľov na féjskuku. Ak odhliadneme od toho, že féjskuk založil americký židovský obchodník, ktorý hneď na začiatku vraj okradol svojho spoločníka, je nutné pripomenúť, že toto médium je prinajmenšom monitorované, ak nie riadené americkými tajnými službami, ktoré chcú ovládať svet a preto sa na féjskuk nemôžeme úplne spoliehať.

 

Sila nás, robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligenciu je nie v lajkoch na féjskuku, ale v uliciach. Keď naši dedovia boli schopní výjsť do ulíc a strhúť a vytrhnúť sa z reťazí a okov naších otrokárov, prečo to neurobíme aj my?

 

Súdruhovia a súdružky, týmto na Vás apelujem, aby ste nepodľahli pokušeniu mamonu amerických čipsov, féjskuku a iných zbytočností, ktoré Vám spolu s TV sračkami ohlupujú mozog.

 

 

Angažujte sa, čítajte knihy a pripravujme sa na blížiaci sa triedny boj, 

ksc_01

ktorí musíme vyhrať v uliciach. Nespasí nás totiž ani féjskuk ani Ježiš Kristus.

Spasíme sa iba sami v triednom boji, ak nepodľahneme súdruhovia a súdružky.

Ibaže by nás predsa len spásil Róbert Fico náš?

 

Váš Kapusta Kapustabič