Založ si blog

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

Súdružky a súdruhovia,

 

všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva.

To všetci vieme.

Prečo je to tak?

Prečo sa máme horšie ako za socialistického Československa?

Kto za to môže?

Já?

Vy?

Nie súdružky! Nie!!!

 

Za to môžu tí, ktorí rozkradli a rozpredali kapitalistom naše majetky, družstvá, fabriky, ktoré naši otcovia a dedovia budovali 40 rokov.

 

Títo kapitalisti, zahraniční otrokári nám teraz zvyšujú ceny plynu, vody, elektriky len preto, aby zvýšili svoje zisky a potom si ich užívali bezducho a nehanebne na ostrovoch v Karibiku alebo míňali eurá vyrvané z rúk slovenských robotníkov v kasínach Monte Karla.

 

Ceny plynu, vody, elektriky nevie ovplyvniť ani premier Fico, lebo Mikloš a Dzurinda popodpisovali také nevýhodné zmluvy, že za to by si zaslúžili prežiť zvyšok života nie flákaním sa v slovenskom parlamente ale na mieste, kde by sme ich konečne naučili tvrdo pracovať:

t_gulag

 

 

 

Alebo si myslíte súdružky a súdruhovia, že za poškodzovanie záujmov slovenských robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie si Mikloš, Dzurinda zaslúžia pochvalu?

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Apage revolučný satanas? NET! Vperjód! ! !

12.08.2013

Súdružky a súdružky, Jeden z našich odporcov, kapitalista a vykorisťovateľ robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie mňa obvinil, že som zrušil diskusiu pod naším blogom: Súdruhovia, s. Fico a aj v USA už chápu, že revolúcia je nutná http://sudruhkapusta.blog.pravda.sk/2013/08/12/sudruhovia-s-fico-a-aj-v-usa-uz-chapu-ze-revolucia-je-nutna/ Čo samozrejme [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83815x
Priemerná čítanosť článkov: 3991x

Autor blogu

Kategórie