Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13. augusta 2013, sudruhkapusta, Nezaradené

Súdružky a súdruhovia,

 

všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva.

To všetci vieme.

Prečo je to tak?

Prečo sa máme horšie ako za socialistického Československa?

Kto za to môže?

Já?

Vy?

Nie súdružky! Nie!!!

 

Za to môžu tí, ktorí rozkradli a rozpredali kapitalistom naše majetky, družstvá, fabriky, ktoré naši otcovia a dedovia budovali 40 rokov.

 

Títo kapitalisti, zahraniční otrokári nám teraz zvyšujú ceny plynu, vody, elektriky len preto, aby zvýšili svoje zisky a potom si ich užívali bezducho a nehanebne na ostrovoch v Karibiku alebo míňali eurá vyrvané z rúk slovenských robotníkov v kasínach Monte Karla.

 

Ceny plynu, vody, elektriky nevie ovplyvniť ani premier Fico, lebo Mikloš a Dzurinda popodpisovali také nevýhodné zmluvy, že za to by si zaslúžili prežiť zvyšok života nie flákaním sa v slovenskom parlamente ale na mieste, kde by sme ich konečne naučili tvrdo pracovať:

t_gulag

 

 

 

Alebo si myslíte súdružky a súdruhovia, že za poškodzovanie záujmov slovenských robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie si Mikloš, Dzurinda zaslúžia pochvalu?