Založ si blog

Súdruhovia, budeme diskutovať s pravičiarmi a falošnými ľavičiarmi?

Darmo sa sporíte, nadávate a nemáte gule sa zapojiť do diskusie. Je to len ďalší dôkaz súdruhovia, že nemôžeme zaspať na vavrínoch a čakať, kedy nám začnú padať pečené kačky do úst.

Nie, žiadne kačky nám do úst nebudú padať. Musíme si všetci demokraticky vydiskutovať ako ďalej. Bavil som sa s Johannkou a Ovšenou a obe tvrdia, že je nutné diskutovať. 

images-7Iba diskusia môže posunúť túto zvrátenú odpornú kapitalistickú spoločnosť ďalej.

Hoc sú názory aj medzi nami súdruhovia, súdružky, že diskusia nestačí a je nutné prevziať zodpovednosť za vývoj Slovenska triednym bojom medzi triedami, najmä medzi triedou V.A. a VIII.C..

 

Unknown-7

Tieto dve triedy predstavujú rozpor medzi bezcharakternámi pravičiarmi, ktorých predstavuje Frešo, Šulík, Kaník plus ostatní a bezcharakternými ľavičiarmi, ktorých predstavuje SMER, okrem premiéra Fica.

Budeme však diskutovať s pravičiarmi a falošnými ľavičiarmi alebo začneme štandartný boj ako sa deje medzi triedami V.A a VIII.C.?

V tomto boji nemáme dôvod sa pridať ani na jednu zo súperiacích strán.

 

Obe zoskupenia v svojej podstate len prezentujú kapitál, kapitalistov, ktorí nás robotníkov, roľníkov a pracujúcu inteligenciu vykorisťujú. Je to len otázka formy a spôsobu ako to robia.

 

Preto musíme súdruhovia a súdružky spolupracovať, diskutovať a nebáť sa pravdy. To je proste pravda pravdúca a preto diskutujem aj tu na pravde súdruhovia a súdružky.

 

K tomu Vás vyzýva

 

Váš Kapusta KapustaBič

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13.08.2013

Súdružky a súdruhovia, všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva. [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83820x
Priemerná čítanosť článkov: 3991x

Autor blogu

Kategórie