Založ si blog

Súdruhovia, je tom Nicholson agent alebo Spasiteľ Slovenska?

Táto otázka hádam napadne každého, kto sa venuje politike a novinárčine nielen z rýchlika Domica.

 

Súdruhovia a súdružky, vieme z dávnej aj nedávnej minulosti, že najlepšie krytie pre všetkých agentov bolo a stale je povolanie novinára.

 

Novinármi agentmi boli aj mnohí naši komunistickí súdruhovia, ktorí síce žili na Západe, ale pracovali pre budovanie socializmu na celej Zemi.

Žiaľ, zatiaľ sa to nepodarilo, to však neznamená, že povolanie agenta – novinára zaniklo s cieľom?

 

Kto je teda Tom Nicholson, ktorého vychvaľuje aj Torpédo na blogu pravdy a mnohí občania Slovenska Tomovi dokonca posielajú dobrovoľne peniaze, aby Tom ďalej mohol investigatívne skúmať, čo sa deje na Slovensku?

 

Tom je figúrka na šachovnici slovenskej politiky, ktorá plní svoje úlohy znamenite. Dokonca o Tomovi píše aj Wikipedia, čo znamená, že je niekto.

http://sk.wikipedia.org/wiki/Tom_Nicholson

 

 

Kto teda je niekto ako Tom Nicholson.

 

Tak si predstavme súdružky a súdruhovia, že nejaký novinár s menom napriklad Tomas Fort z Česka alebo  Slovenska alebo Maďarska alebo hoc aj Rumunska pride napríklad do USA alebo Kanady alebo Nemecka. A taký novinár Tomas Fort začne po pár rokoch ovplyvnovať politický život cez svoje mediálne výstupy politiku v USA alebo v Kanade alebo v Nemecku…

 

Že takéto niečo s novinárom Tomas Fort z Česka alebo  Slovenska alebo Maďarska alebo hoc aj Rumunska v USA alebo v Kanade alebo Nemecku je nemožné?

 

Áno, takéto niečo by sa Tomas Fortovi z Česka alebo  Slovenska alebo Maďarska alebo Rumunska v rozvinutých demokraciách, kde fungujú kvalitné tajné služby nikdy nepodarilo.

Tomás Fort by bol ako agent odhalený a vyhostený z USA alebo Kanady alebo Nemecka.

 

Na Slovensku máme investigatívneho novinára, ktorý už pár rokov ovplyvňuje verejnú mienku a múti vody v politike. Je ním Tom Nicholson z Kanady.

Boha sudruhovia, súdružky zdá sa Vám to normálne?

 

Súdruhovia a súdružky, ja osobne Kapusta Kapustabič som na pochybách, čo si mám o Tomovi myslieť.

 

Je Tom Nicholson skutočne taký nezávislý novinár, obhájca chudobných a chorých, podporovateľ tretieho sektora, človek, ktorému Slováci dobrovoľne posielajú eurá, aby písal o SIS, SAS, vojenských tajných službách, oligarchoch skutočný buddúci Spasiteľ Slovenska alebo je len agentom iných ako slovenských záujmov?

 

História hovorí, že pred Spasiteľmi Slovenska z cudziny by sme mali byť robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia na Pozore!

 

Vždy by sme mali brániť našu vlasť pred agentmi  a imperialistami.

 

Už teraz ľudia obhajujúci nie slovenské záujmy dosiahli, že Slovensko nie je potravinovo sebestačné.

 

Na takých neprajníkov, agentov, imperialistov

il_fullxfull.383401400_irfc

by sme mali byť pripravení súdružky a súdruhovia, to je môj názor,

názor Kapustu Kapustabiča

 

 

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13.08.2013

Súdružky a súdruhovia, všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva. [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83826x
Priemerná čítanosť článkov: 3992x

Autor blogu

Kategórie