Súdruhovia, nemáme dôvod sa hanbiť za pravdu

22. júla 2013, sudruhkapusta, Nezaradené

Súdruhovia, nemáme žiaden dôvod sa hanbiť za pravdu, ktorú šírime svetom letom aj na pravde, sme, hospodárskych novinách a topkách. Áno, je pravdou, že všetky tieto noviny sú v rukách veľkoburžoázie, ktorá vykorisťuje pracujúcu inteligenciu – aj novinárov, nič to však nemení na veci, že iba šírením pravdy môžme vstúpiť do svedomia kapitalistom, aby si konečne uvedomili, že peniaze a bohatstvo nie sú v živote všetko.

 

Ľudský cit, vzťahy, dobrota a pokora nie sú len hodnotami členov KDH, Jehovistov a iných členov kresťanských zoskupení, ktorí sa utiekajú k Ježišovi Kristovi, ale sú aj hodnotami nás, ktorí sme prežili 40 rokov pokojného života v bývalom Československu, ktoré riadili a viedli naši ľudia.

Mnohí z nás si spomenieme, že až tak zle sa nám nežilo ako sa nám teraz bulvárna tlač snaží nahovoriť. Ohlupovať takýmito protisocialistickými rečami môžu dnešnú mládež, nie však nás päťdesiatnikov a starších. Za naších mladých čias sme všetci mali prácu a dnes?

 

Čo robí dnešná mládež?

Kto je zodpovedný, že mladí tak daromne trávia svoj čas a nepodieľajú sa na rozvoji republiky tak, ako sme to robili my?

 

Iba uvedomelou prácou, šírením naších myšlienok a hesla socializmu „Proletári všetkých krajín, spojme sa“, môžme dosiahnuť, že niektorí kapitalisti sa stanú uvedomelými kapitalistami, rovnako ako sa to stalo Engelsovi, ktorý síce bol synom zámožného továrnika, ale prebudilo sa v ňom svedomie, pochopil, že je nesprávne ako jeho otec vykorisťuje robotníkov a spolu s Marxom sa vydali na cestu budovania lepších zajtrajškov.

Nevzdávajme sa robotníci, len sa spojiť musíme. Spojme sa!!!

 

S pozdravom všetkým robotníkom a pracujúcej inteligenci novinárom práci česť ostáva

 

Sudruh Kapusta Kapustovič – nový bloger na pravde.

 

PS: Ďakujem všetkým za pochvalu za môj prvý blog, ktorý síce bol presunutý vraj pre násilný charakter mimo výber (nemyslím si to), ale čitateľov aj na fejsbuku si našiel požehnane.

http://sudruhkapusta.blog.pravda.sk/2013/07/22/strielat-alebo-vesat-politikov-a-bankarov/

Ešte raz ďakujem, vážim si to.