Založ si blog

Súdružský pozdrav Vladimírovi I. Leninovi, ne však Mečiarovi

V dnešný deň si pripomíname všetkých s menom Vladimír. Toto významné krstné meno bolo menom niekoľkých významných osobností.

 

Všetci súdruhovia vieme, že najvýznamnejším VladímÍrom bol čiastočný žid /to píše dole SME/ Vladimír Ilíč Lenin – vodca svetového proletariatu, ktorého sa báli aj vtedajší a stále boja aj terajší naši nepriatelia – kapitalisti, ktorí nás robotníkov stale vykorisťujú, vyciciavajú nás do špiku kosti a užívajú si blahobyt z mozoľov našej práce tiež v automobilkách v Žiline a Trnave.

Vladimír Ilíč Lenin

 

dokázal zburcovať masy robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie tak, že porazili kapitalistov a zvrhli nenávidený cársky režim. Vladimír sa dôsledne vysporiadal cez svojich súdruhov aj s cárskou rodinou, ktorá po stáročia utláčala veĺký ruský národ – našich najbližších a najväčších bratov Slovanov.

 

 

Preto si dnes s úctou a pietnou spomienkou spomíname na Vladimíra I. Lenina a keby ešte žil, poslali by sme mu červéne ruže do paláca. Keďže Vladimír už nežije, okrem spomínania mu dame cez našich súdruhov v Rusku poslať do mauzólea na Červenom námestí červené ruže, ako znak, že na Vladimíra nikdy nezabudneme.

 

 

 

Takéto oslavné a pekné spomienky ako na Vladimíra Ilíča Lenina však v žiadnom prípade nemáme na stale žijúceho iného Vladimíra a tým je niekoľkonásobný premier SR a udeľovač amnestií Vladimír Mečiar,

 ktorý v kľude a blahobyte sedí pred vilou Elektra, hoci by mal sedieť a prechádzať sa napríklad TU:

 

Tento Vladimír, ktorý pripustil rozpredaj nami robotníkmi vybudovaného majetku počas socializmu v Československu do rúk odporných kapitalistov nebude nikdy v naších súdružských srdciach a hlavách zapamätaný v dobrom. Práve naopak, na tohto Vladimíra si vždy pri oslavách menín Vladimíra spomenieme a z toho vzniknutý blen a horkosť v ústach by sme najradšej vyriešili si odpľuvnutím na príslušnom 

 

 

Žiaľ, takýto stav ešte nenastal a preto prajeme len a len dobré všetkým súdruhom Vladimírom a len a len zlé všetkým odporným vykorisťovateľom Vladimírom a iným zlodejom Vladimírom s krvavými paprčami.

 

Kapusta Kapustabič!

 

Na záver by som rád uviedol, že nemám nič spoločné s iným Kapustom, s ktorým ma niektorí diskutujúci na pravde spájajú. Na webe som si následne pozrel príslušného Kapustu, s ktorým som spájaný a čestne prehlasujem, že to nie som ja Kapusta, ako on Kapusta Mordechaj, lebo u mňa súdruha Kapustu nie je ani deciliter židovskej krvi v mojích žilách. A som odlišný aj v iných veciach a ľuďoch.

 

 

 

Lenin nevedel, že jeho starý otec z matkinej strany bol chudobný ukrajinský žid, ktorého otec konvertoval na kresťanstvo, aby sa dostal z geta, do ktorého židov nahnal cársky režim.

 

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5909109/lenin-mal-zidovske-korene-dokazuje-to-list.html#ixzz2Zwbq6kMq

 

 

 

 

 

 

 

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13.08.2013

Súdružky a súdruhovia, všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva. [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83915x
Priemerná čítanosť článkov: 3996x

Autor blogu

Kategórie