Založ si blog

Boha súdruhovia, člen Gorila väčšina, šméjd bude vyprávat o krajine šméjdov

Boha súdruhovia, člen Gorilej rodiny nám bude vyprávat, že žijeme v krajine šméjdov. – http://pcolinsky.blog.pravda.sk/2013/07/25/zijeme-v-krajine-smejdov/

 

Po prečítaní Pčolinského blogu, že žijeme v krajine šméjdov som si pomyslel, že to čo niektorí ľudia si v tomto štáte dovoľujú, je naozaj brutál súdruhovia., súdružky a pracujúca inteligencia.

Psychologicky terror vymývania mozgov sa približuje teroru našich súdruhov v 50tých rokoch minulého storočia. Ale naši súdruhovia to robili pre dobrú vec.

 

Demagógia najhrubšieho zrna a ohlupovanie mozgov. Vymýšľanie si príbehov, ktoré sa na 99,9 % percent nestali len preto, aby člen Gorilej rodiny, šméjd zaujal publikum je naozaj brutal.

Ak  by to, čo Pčolinský napísal vo svojom blogu – “Keďže sa vo mne opäť prebudila samaritánska povaha, odparkoval som za križovatkou a vystúpil. V najbližšom bistre som jej kúpil obed a dal jej 10 eur. Neviem jej inak pomôcť.”

 

bola naozaj Pravda /tomu, že je to Pravda dávam 0,1 %/, tak je to brutal takisto, lebo človek s ambíciou riadiť štát, ktorý rieši problem takto:  “V najbližšom bistre som jej kúpil obed a dal jej 10 eur. Neviem jej inak pomôcť.”

 

je nie samaritán, ale absolútne nekompetentný zúfalec a skrachovanec a preto začínam súdruhovia veriť tomuto blogu:

 

http://lipsic.blogspot.sk/2012/12/rok-2012-gorila-daniel-lipsic.html

 

images-5

 

Súdruhovia, súdružky, robotníci a roľnici, spamätajme sa a nečakajme na žiadneho mesiáša, nespoliahajme sa na zúfalcov a skrachovancov, ktori sa vyhlasujú za samaritánov, ale vezmime lopaty, čakany, vidly, cepy a iné naše robotnícke nástroje a vybijme tie gorily, šméjdov, podvodníkov, ktorí urobil z nášho Slovenska krajinu “šméjdov” a ty Pčolinský si jeden z tých šméjdov, ktorý stav v tejto krajine spôsobili.

 

Hanba Ti „kresťan“ Pčolinský, že si mal tú trúfalosť napísať ten svoj podvodný blog: Pčolinského vymyslený príbeh

Ale asi je to normálne, u člena Gorilej väčšiny.

 

Boha súdruhovia, berme cepy, vidly, lopaty  a na nííííích /na Gorily a šméjdov/ vyzývam Vás ja, Kapusta Kapustabič!

 

 

 

Súdruhovia, Penta si deli milióny a my hladujeme! Dokedy?

16.08.2013

Tak teda nééééé… To je vrchol súdružky a súdruhovia. To mi chce niekto povedať, že 500 miliónov eur sa dá zarobiť na Slovensku dlhoročnou a poctivou prácou? Áno, mali sme jedného nebožtíka /nech mu je Zem ťažka/, všetci vieme, kto to bol, čo tvrdil, že je milionár lebo dlhoročne a poctivo tu pracoval… Zostala po ňom zhumpľovaná fabrika v Košiciach. [...]

Súdruhovia, sme Sprostí Somári Slováci, sme Butatóti?

15.08.2013

Súdruhovia a súdružky, Odpustite mi moju troche vulgarizmu, ale takto to ďalej nejde. Po prečítaní tohto článku: Osemsto bývalých hydinárov zostalo bez práce aj bez výplat, mi stúpla krv v žilách a potom aj tlak. Najprv som sa robotníci, roľníci a pracujúca inteligencia nazlostil na odpornú kapitalistickú háveď, podnikateľov, ktorí nás vykorisťujú za [...]

Súdružky, zaslúžia si Mikloš, Dzurinda pochvalu?

13.08.2013

Súdružky a súdruhovia, všetci dobre vieme, že život bežných občanov: robotníkov, roľníkov a pracujúcej inteligencie ja na Slovensku prežívaním z mesiaca na mesiac, či skôr z huby do huby. Potom, čo zaplatíme vodu, elektrinu, plyn, úroky z úžerníckej pôžičky, nájom, resp. splátku hypotéky, na ďalšie radovánky okrem sexu a bežných potravín nám neostáva. [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 83905x
Priemerná čítanosť článkov: 3995x

Autor blogu

Kategórie